Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Find Produkt

Søg blandt produkter:

Brother

Brother printerpatroner 

OBS, se lige her, inden du vælger blækpatroner: Vi anbefaler alle vores kunder at købe kompatible produkter, da disse indeholder endnu mere blæk og samtidig er meget billige.
Når du vælger din printer på listen, kan du se udvalget af Brother printerpatroner til netop din printer. Øverst har vi listet de kompatible patroner og nederst står de originale produkter.

Du kan spare helt op til 80 % ved at vælge kompatibelt blæk, og samtidig skal du skifte blæk sjældnere. Er du i tvivl om, hvilke Brother printerpatroner, du skal vælge, så 

  • ring til os på tlf.: 75 36 77 55
  • Send en mail på tri-link@tri-link.dk
  • Eller kom forbi vores butik i Kolding på Niels Borhsvej 10

Vi er klar til at hjælpe dig med at finde blæk til printeren.

Her finder du Danmarks bedste Brother printerpatroner! Vi har de billigste priser, når du skal tanke printeren op med blæk, og vi leverer fra dag til dag. Vi har altid høj kvalitet og sender ud alle hverdage, når du allermest mangler printerblæk.

Således kan vi sikre dig, at du altid får dine patroner så snart, du mangler dem. Det skal være billigt at købe blæk til printeren. Det er det hos os, og du finder derfor blæk til Brother helt ned til kr. 20,- pr stk. hos os.
Se vores fordelagtige sætpriser, hvor du får alle blækpatroner til en samlet billigere pris. Så sparer du endnu mere.

Billige blækpatroner til Brother

Brother er et japansk firma, der har specialiseret sig i at fremstille billigt printerblæk til Brother printere i høj kvalitet.

Vi går nemlig meget op i, at kvaliteten skal være i top, men at det samtidig ikke skal gå ud over prisen. Derfor har vi tværtimod skruet prisen helt i bund men sørget for at kvaliteten er den bedste på markedet.
Det er også tilfældet ved vores kompatible blækpatroner. Her har vi kopieret teknologien fra det japanske firma, og fremstillet den til vore kunder, således at disse kan købe Brother printerpatroner til en fordelagtig pris. 

Vi har et stort udvalg og fremstiller kompatibelt blæk til alle Brother printere. Kun nogle få, har det ikke være muligt at fremstille tilfredsstillende patroner til, og da vi kun vil have det bedste til vore kunder, har vi valgt ikke at forhandle disse. Det skal nemlig altid være topkvalitet, når du skal skifte Brother printerpatroner.

Køb billigt printerblæk – hurtig levering

Vi sender fra dag til dag, så du ikke skal vente længe. Vi sender ud alle hverdage, så vi kan levere inde for kortes mulig tid.

Vi ved, at man ikke vel vente længe på sine patroner, og derfor opfordrer vi også til, at man har et sæt på lager. De kan holde i 3-5 år, så det er yderst sjældent, det vil volde problemer, at have dem liggende i længere tid.

Mere