Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Find Produkt

Søg blandt produkter:

Oki

Oki lasertoner 

Læs her, før du vælger Oki lasertoner: Vi originale produkter i højeste kvalitet. Bruger din printer mere end en enkelt toner, har vi sæt priser, der kan give dig en samlet besparelse. Vi har Danmarks største udvalg, hvilket også sikrer, at du aldrig går galt i byen, når du vil bestille produkter her fra.
Kan du ikke finde dine tonere på hjemmesiden? Så ring til os eller send en mail, så skal vi straks finde netop de produkter, der passer til din printer. Vi har fabrikanter over hele verden, så kan være sikker på, at vi kan leverer tonere, selvom de normalvis vil være svære at finde.

Derfor er vi de flestes favorit. Når først man har købt produkter her, er det ikke interessant at vende blikket andre steder hen, da man sjældent oplever samme service og hurtige levering som her.

Det har nemlig været vores speciale i over 30 år, og derfor er vi også specialister i at hjælpe netop dig med at finde Oki lasertoner.

Der kan være stor forskel på, hvilke produkter man bruger til sin printer. Det er ikke ligegyldigt, hvor de er fabrikerede, og hvordan kvaliteten er prioriteret. Således vil du også opleve, at der hos os altid er et højt krav til kvaliteten, og de forventninger vi har til vores printerpatroner og tonere. Så kan du være sikker på, at det altid er de helt rigtige produkter, du får hjem med GLS her.

Har du spørgsmål er vores telefoner åbne helt fra kl 7:00 om morgenen. Så kan du nå at få dine printersager i orden, før du skal på arbejde. Det er rart at have det ude af verden, og vi ønsker at give dig den bedste service muligt.

Du kan også sende os en mail, så svarer vi tilbage straks vi ser den.

Oki lasertoner køb i Kolding

Skal du bruge din toner med det samme, og kan du ikke vente til i morgen, når GLS kommer med toneren, kan du komme forbi vores butik i Kolding, hvor vi også har vores store lager, så du kan få din Oki lasertoner med hjem med det samme.

Niels Borhsvej 10, 6000 Kolding. Vores døre er åbne fra kl. 7:00 om morgenen, så du kan komme og afhente, straks du mangler produkter til printeren.

Det er ikke noget værre end at løbe tør for Oki lasertoner, og derfor sender vi fra dag til dag, hver gang du mangler lasertoner. Køb den nu og spar mange penge.
Vi har sat priserne helt i bund, så du kan købe alle de produkter, du mangler til din printer. Hvis du kommer forbi vores butik, kan vi vejlede dig i, hvilket tonere der passer til din printer. Så let er det at vælge toner, når du allermest mangler det.

Hvilken lasertoner passer til min printer

Her kan du se, hvilken Oki lasertoner der passer til din printer. Du vælger blot printeren, så kan du se, hvilke produkter der passer til.

Vi har forsøgt at gøre det nemt for dig at overskue de mange modeller. Derfor har vi også lavet en søgefunktion i venstre side, hvor du først vælger ”oki” som printermærke og derefter vælger det navn, netop din printer har. Det navn kan du se på din printer. Så får du de rette Oki lasertoner frem.

Mere