Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Find Produkt

Søg blandt produkter:

Lexmark

Lexmark printerpatroner 

Disse blækpatroner er til printere, udviklet af det amerikanske firma Lexmark, som bruger printerblæk.

Firmaets printerpatroner og lasertonere er to forskellige produkter, og det er derfor vigtigt, at man er sikker på, hvilken printerfarvebeholder din printer benytter. Uanset om den bruger de små Lexmark printerpatroner eller de større tonere, så kan du finde dem her. Vi har langt de fleste blækpatroner på lager hos vores firma i Kolding. Herfra sender vi produkter ud hver dag, og fordi vi benytter GLS, er du sikret, at dine produkter kan være fremme allerede i morgen.

Det sikrer dig, at du kan printe videre med det samme. Vi har et bredt udvalg af både originale og kompatible printerfarver, som vi kan sende fra dag til dag.

Hurtig og billig fragt – printerpatroner til Lexmark

Vi leverer alle produkter helt gratis hvis du bestiller for over kr. 500, så du ikke skal spekulere på andet end den billige pris for blækpatronerne. Således er det nemmere for dig at sammenligne priser, hvor vi altid vil være de billigste på markedet. Du har ikke andre omkostninger, end den pris Lexmark printerpatroner står listet til. Vi har ingen gebyrer, ingen fragtpriser, du betaler kun for det blæk, du skal bruge. Og endda her er vi billige. Vores kompatible farvepatroner er fyldt helt op, og du får derefter ofte mere end dobbelt så meget blæk, når du vælger kompatible. Det synes vi, er mest rimeligt, når du køber blækpatroner. De skal være fyldt helt op, så du ikke oftere end nødvendigt skal skifte blæk. 

Printerblæk til Lex mark – køb billige printerpatroner

En blækbeholder er den del af printeren, du kan tage ud og skifte, når printeren løber tør for blæk. Ved nogle printere kan du opleve, at selvom printeren har været billig, vil du blive skuffet, når du ser prisen på blækfarven dertil. Men ikke her! Vi har nemlig et stort kompatibelt udvalg, hvor blækbeholderen er fyldt helt op og derfor indeholder ofte helt op til 10 ml mere end sædvanlige patroner til printeren. Men ikke nok med det, så koster de også endnu mindre. Det er altså både billigere at købe kompatibelt blæk samtidig med at de vare længere. 

Vores Lexmark printerpatroner er i højeste kvalitet. Vi har et stort udvalg og sender fra dag til dag, når du allermest mangler dem. Så kan du være sikker på at fortsætte dine print i en hast.

Kompatible Lexmark printerpatroner – billige priser på printerpatroner til Lexmark

Vi har Danmarks billigste Lexmark printerpatroner. Vi sender fra dag til dag, så de kan være fremme ved dig hurtigst muligt. Vi vil være de billigste til levering af blækpatroner til din printer.

Vi har leveret Lexmark patroner til alle egne af Danmark de sidste 30 år, hvilket har givet os en lang erfaring med, hvad der dur. Det betyder, at vi altid leverer produkter i højeste kvalitet, så du ikke skal bøvle med, at Lexmark printerpatroner ikke dur.

Køb dem nu, det fortryder du ej, når du printer igen næste gang! 

Du kan også afhente dit printerblæk i Kolding hos vores butik, hvor du kan få farveblækket med med det samme.

Mere