Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Find Produkt

Søg blandt produkter:

Om vore produkter:
 
Vi tilbyder såvel originale som kompatible printerpatroner og tonere til såvel private - som erhvervskunder. 

Originale produkter:

Hele produktprogrammet leveres fra vores lager i Danmark. Alle produkter er fremstillet af originalproducenten med de garantier, som den enkelte producent tilbyder.

Kompatible produkter:

Vores produkter købes primært direkte hos producenterne eller hos disses Europæiske agenter. Hovedparten af varerne produceres i Asien, hvor over 70 % af verdensproduktionen foregår. Vi samarbejder kun med producenter, som er ISO-certificerede, og som anvender blæk og toner fra førende navngivne producenter.

Printerpatroner: 

I Tri-Link markedsfører vi udover de originale patroner to typer patroner nemlig miljøpatroner og kompatible patroner. Begge typer kommer fra ISO certificerede producenter. Dette sikrer os og vores kunder en ensartet og meget høj kvalitet på produkterne. Endvidere giver dette garanti for, at vores patroner som minimum har et væskeindhold, der svarer til de originale. Hvis printerfabrikanten fremstiller flere typer patroner med henholdsvis lavt og højt væskeindhold, så markedsfører vi kun typen med det høje blækindhold i de kompatible/miljø udgaver.

Alle patroner leveres i forseglet plastemballage, de er datomærket og der er 2 års garanti på produkterne. Ligeledes leveres alle patroner i emballage.

Miljøpatroner:

Hele vores program i miljøpatroner anvendes i printere, som kræver patroner med printhoved. Udover det moralsk korrekte i at genanvende, så kan vi efter flere års søgen levere et produkt, som kvalitetsmæssig er på højde med fabriksnye patroner. Alle patroner gennemgår adskillige kvalitetstests i processen, og oplevelsen under brug er fuldt på højde med, hvad man normalt forventer af nye patroner både opbevaringsmæssigt før brug og i drift. Patronerne er indsamlet og demonteret, dampvasket og forsynet med ny svamp. Eneste ulempe ved miljøpatroner er, at man ikke kan aflæse blækindholdet i patronen - denne egenskab kan ikke genetableres.

Kompatible patroner:

De kompatible, fabriksnye patroner er produceret af en af verdens største producenter. Da denne type patroner egentlig blot er en blækbeholder uden teknologi, kan de leveres til en særdeles konkurrencedygtig pris. Der anvendes blæk af en meget høj kvalitet og hele fremstillingsprocessen er ISO certificeret. De kompatible produkter kan variere i udseende fra de originale produkter, men anvendelsen er den samme. 

Tonere:

Vi markedsfører et komplet program i originale tonere og i ca. 90 % af tilfældende, kan vi som alternativ tilbyde kompatible eller miljø produkter. Alle kompatible/miljø produkter er ISO certificerede.

Kompatible tonere:

Vores kompatible program er fremstillet af fabriksnye komponenter med toner fra verdens førende producenter. Toneren kan fremstå i andet design, men der følger vejledning med.

Miljøtonere: 

Alle vores miljøtonere er produceret med ny pulverbeholder og ny tromle, mens øvrige dele er genanvendt fra en brugt original toner. Dette sikrer en høj kvalitet på trykket og mange miljøtonere har et øget indhold af pulver sammenlignet med det originale produkt.

Billige blækpatroner i Kolding      

Køb billige blækpatroner online her

Lasertoner

Printerblæk 

Køb billige lasertonere 

Printerpatroner

Tonere