Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Find Produkt

Søg blandt produkter:

Tri-Link - med fokus på billige printerpatroner

I 1998 fandt tre tillidsvalgte sammen i den lokale afdeling af deres fagforening og besluttede, at de ville starte en indkøbsforening for LO medlemmer. De kaldte initiativet Triluma og efter et par år formaliserede de foreningen på en stiftende generalforsamling. Foreningen blev baseret på frivilligt arbejde og fik med pressens hjælp hurtigt mange tusinde medlemmer, der ønskede billige printerpatroner.

Allerede efter kort tid oplevede foreningen, at det på visse forretningsområder var vanskeligt at etablere partnere. Specielt var der blandt medlemmerne et stort ønske om billige printerpatroner, så netværkene i Triluma kunne få opslag ud på medlemsvirksomhederne via de lokale kontaktpersoner.

Da Triluma ikke måtte etablere virksomhed i foreningen, blev det i bestyrelsen besluttet, at Tri-Link skulle etableres for at sikre netværkenes forsatte eksistens. Dette skete i 2002 og
Tri-Link har været i vækst lige siden. I starten blev varerne købt hos lokale importører, men i de sidste par år har Tri-Link selv importeret varer fra ISO certificerede leverandører i Asien og Europa.

I April 2012 har Tri-Link skiftet selskabsform og navn til Tri-Link Aps og har ved samme lejlighed købt aktiviteterne i Print-Tech - en af nordens ældste i branchen. Derfor har Tri-Link og Print-Tech i dag samme adresse på Ole Rømers Vej 4, 6000 Kolding, hvorfra vi leverer fra vores 900 m2 store lager. Samtidig har vi åbnet et butik, hvor man kan få alle vores billige printerpatroner og tonere samt udvalgte tilbud på printere.

Forretningsmål for salg af billige printerpatroner:

Det er Tri-Links forretningsmål at blive blandt de største netleverandører på sine forretningsområder. Kombinationen af konkurrencedygtige priser og god service skal være de bærende elementer i Tri-Link. Forpligtigelsen til at sikre miljøet fremover og godt købmandskab på indtjeningssiden vil blive vægtet ligeligt.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller kommentarer.

Send en mail på: Kontakt os

Foretrækker du almindelig post er adressen:

Tri-Link Aps
Ole Rømers Vej 4
6000 Kolding 
SE/CVR nr. 38867199, Tlf. 75 – 36 77 55 / Fax.
E-Mail: tri-link@tri-link.dk 
Bank: Handelsbanken Kto. nr. 0891 0001022940/ Nem konto nr. 0891 0001022940

Kontakt Webmaster her