Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Find Produkt

Søg blandt produkter:

Bliv forhandler af vore produkter og få en ekstra indtægt.  
Vil du sælge vores produkter, er her muligheden for en ekstra indtægt, som du selv bestemmer størrelsen af. Vores program i mikrofiberklude er særdeles velegnet til forhandlersalg, men vi har også forhandlere af printerpatroner.  

Vores forhandlernet er endnu ret beskedent, så der er store muligheder for at sikre sig forhandlerrettigheder i dit geografiske lokalområde.

Du skal ikke investere i varelager, vi har udviklet reklamemateriale specielt til vores forhandlere og vi tilbyder en god provision.  

Vores formål med forhandlernettet er primært at øge omsætningen, således vi kan købe større ind og dermed opnå billigere priser hos vores producenter. Derfor vil du opleve, at vi har bedre forhandlerprovision end de fleste. Således er etableringen af et velfungerende forhandlernet vigtigere, end at vi har en stor indtjening.  

Vores krav til vores forhandlere går på et rent menneskeligt plan, mens alder, køn og uddannelse er uden interesse. Vi søger ærlige og selvstændige mennesker med et stort gå på mod og evnen til at stille krav, både til os og til sig selv. Samtidig forventer vi, at du er ambitiøs, da vi er resultatorienterede, både på dine og egne vegne.  

Lyder dette interessant, så send os en mail med dine kontaktdata. Så kontakter vi dig for at få et møde, hvor du kan høre mere om os, og hvor vi meget gerne vil høre om dig.  

Du skal sende mailen til: Tri-Link  og mærke den forhandler.