Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Find Produkt

Søg blandt produkter:

Handelsbetingelser for salg af printerpatroner

Generelle oplysninger  

Tri-Link Aps

CVR-nr: 38 86 71 99

Ole Rømers Vej 4, 6000 Kolding

tri-link@tri-link.dk

Tlf: 75 36 77 55

Der er flere betalingsmuligheder hos os, når du køber billige printerpatroner:

1. Direkte på nettet ved hjælp af betalingskort, når varen bestilles. Vi tager imod flere forskellige betalingskort.

Skærmbillede 2016-01-12 kl- 08-24-14.pn  Skærmbillede 2016-01-12 kl- 08-25-28.pn    Skærmbillede 2016-01-12 kl- 08-25-40.pn         Skærmbillede 2016-01-12 kl- 08-25-45.pn     Skærmbillede 2016-01-12 kl- 08-26-05.pn   Skærmbillede 2016-01-12 kl- 08-26-16.pn
  Dankort       E-Dankort     Visa Dankort            Mastercard         J-secure         Maestro

Ved betaling med kort trækkes beløbet først ved afsendelsen af varen og der opkræves ikke kortgebyr.

 

2. På vedlagt girokort, som fremsendes med varen. Det vedlagte girokort skal betales inden 8 dage. Overholdes betalingsfristen ikke, fremsendes en rykker, som koster kr. 60,- og der beregnes en morarente på 2% pr. måned. Alle erhvervskunder har en kredit på kr. 1.000,-, ønskes der at købe for mere, så send en mail til vores kundecenter Her eller ring på tlf. 75 36 77 55.
Du er ikke dækket af indsigelsesordningen ved betaling med girokort.


Priser:
Alle priser i Tri-Link Erhverv er uden moms med mindre andet er oplyst. Samtidig er alle priser i privat inkl. moms, når du køber billige printerpatroner her. 
Så kommer der ikke yderligere omkostninger, når du går til køb. 

Sikkerhed: 
Al kommunikation mellem Tri-Link´s Betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer at uvedkommende ikke kan se de data som udveksles. Ligeledes krypteres data der sendes mellem Tri-Link´s Betalingssystem og PBS's betalingsserver. Vi er desuden E-mærkede, og kan derfor sikre dig, hver gang du køber billige printerpatroner, at vi er under løbende kontrol og altid følger dansk lovgivning. 

Forsendelse:
Vi leverer alle ordrer med GLS til Kr. 39,-. Gratis levering med GLS ved køb over Kr. 500,-

Varer sendes ikke på efterkrav.

Gebyr:
Der opkræves ikke ekspeditionsgebyr.

Ekspedition:
Alle bestillinger bliver ekspederet indenfor 24 timer og bestillinger inden kl. 15.00 vil de billige printerpatroner blive afsendt samme dag. Skulle en vare være midlertidig udsolgt, vil du omgående få besked om den forventede leveringstid. 

Garanti:
Tri-Link garanterer, at produkterne ikke skader din printer. Virker produktet ikke efter hensigten ombyttes dette til nyt. Garantien på din printer påvirkes ikke af, om du bruger billige printerpatroner i kompatibel eller original version.

Fortrydelsesret:

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til tri-link@tri-link.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet:

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering:

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Ole Rømers Vej 4

6000 Kolding

Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse indenfor åbningstid.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Reklamationer:
Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Ole Rømers Vej 4

6000 Kolding

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Virker den leverede varer ikke eller er den fejlleveret, så kontakt vores kundecenter på tlf. 75 36 77 55. Vi skal blot bruge dit telefonnummer og årsag til fejl, så skal vi straks løse problemet. Du kan også sende en mail til Tri-link@tri-link.dk. 

Tri-Link påtager sig ansvaret for alle transportskader. Opdager du en transportskade ved modtagelsen af din bestilling, bedes dette meldt til os.
Du kan kontakte os 
Her .

Persondatapolitik:
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Den dataansvarlige på tri-link.dk er Christian Lindvig

Som registreret hos Tri-Link Aps, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: tri-link@tri-link.dk. 


LO-Plus/Ældresagen:

Kunder som kan dokumentere medlemskab af LO-Plus opnår 10% rabat og medlemmer af Ældresagen opnår 5% rabat, hvis de indtaster medlemsnummer i rubrikken på side 3 i ordrebestillingen. Rabat opnået via medlemskab af LO-Plus eller Ældresagen, kan ikke kombineres med andre rabatter.

Klageadgang:

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Christian Lindvig på tri-link@tri-link.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk  

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 13-07-18

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Tri-link.dk

Ole Rømers Vej 4

6000 Kolding

Fax: 75 36 77 55

E-mail: tri-link@tri-link.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)