Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Find Produkt

Søg blandt produkter:

HP (Hewlett Packard)

HP printerpatroner

HP printerpatroner finder du her! Vi har alle farvepatroner til HP og sælger dem til Danmarks billigste priser. Du sparer helt op til 80 %, og bestiller du for over 100 kr.- betaler vi fragten. Bestil blæk til HP i dag og modtag dem allerede i dag. 

Hurtig levering HP printerpatroner

Når du bestiller patroner til HP hos os, er du sikret hurtig levering. Vi sender alle HP printerpatroner ud hver dag, og det sikrer dig, at du altid modtager dine nye printerpatroner til HP hurtigst muligt. Vi sender produkterne af sted, så snart vi modtager bestillingen, så du har dit blæk til HP allerede dagen efter, du løber tør. Vi sender af sted med GLS-service, så du selv kan vælge, om blækpatronerne skal sendes til din privat adresse eller til firmaet. 

Kompatible og originale farvepatroner til HP

Når du køber HP printerpatroner kan du vælge mellem originale og kompatible blækpatroner. Vores originale HP farvepatroner er produceret af HP og har en høj skarphed ved hvert print. 

Vores kompatible blækpatroner er produceret med mange års erfaring og garanterer derfor høj skarphed ved hvert et print. Derudover har vi fyldt endnu mere blæk i patronerne, så du får endnu flere print til prisen. Det sikrer dig, at vi altid har de billigste priser på HP printerpatroner. Det kan kun betale sig at købe blækpatroner hos Tri-link.dk.

  • Vi sender fra dag til dag
  • Du sparer helt op til 80 %
  • FRI FRAGT ved køb over kr. 500,-
  • Høj kvalitet
  • Vi har sæt priser,
    så du kan fylde printeren
    op endnu billigere 

Sikker nethandel HP printerpatroner

Vi vil gerne give dig en tryg oplevelse, når du køber blækpatroner til HP. Derfor er vi en E-mærket netshop, hvilket betyder, at vi løbende er under kontrol og dermed altid lever op til dansk lovgivning og etiske retningslinjer for sikker nethandel. 

Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til køb af HP printerpatroner. 

Ring på tlf.: 75 36 77 55 - mail tri-link@tri-link.dk

HP patroner til printer

HP firmaet opstod oprindeligt i en garage i Californien og udviklede verdens bedste computere i en lang årerække. I 2002 fusionerede HP med Compaq, og har sidenhen opkøbt andre firmaer, hvor de var i konkurrence om opkøb med bl.a. Dell.

I 2014 besluttede HP at splitte sig således at computere og printere var hver deres firma. 

Det har givet et endnu større og eksklusivt fokus på udvikling af printere og HP printerpatroner. Derfor er deres produkter altid i højeste kvalitet, og den originale vare har vi matchet med et udvalg af kompatible produkter i højeste kvalitet.
Hvad end du ønsker originale eller kompatible produkter, så kan vi være behjælpelige med at finde de helt rigtige.

Mere